Savibeauty!

New in

Skorna som är inköpta för denna sommar/vår är ett par klassiska Nike som många inte har idag vilket är super skönt. Sedan ett par Old school Adidas superstar som fler personer har idag och känns mer inne detta år. 

Vilket märke är ditt?

Tänk såhär att du är fast på en öde ö och har dina viktigaste saker med dig. Men du får en ta med dig en produkt från ett valfri smink märke som du ska använda vad väljer ni?

Henna

 

I must say talk about henna or mehndi  as most people say. I find it very interesting that this has been so big in the western countries and in makeup&fashion world. I myself love it and its a sign of something beautiful and its fun that you can have it on your hands in the western countries without people saying what is that. If you look on instagrams and blogs you can see diffrent designs with white and dark henna. Iam leaving for Pakistan on Monday and I will visit parlors to get henna designs on my hands. I will take a lot of photos and show you guys.

 

Wanties

Det finns såååå mycket jag vill beställa inom just makup men just nu är allt detta mina Wanties, och vet ni vad jag har gjort? ..... jag har skaffat en postlåda i USA, så sjukt tänker på allt smink man kommer kunna beställa som inte finns i Sverige. Jag har genomfört en beställning och det är genom colourpop och det är massa liquid lipsticks som är dupes av Kylie Jenners lipkit.

 

Lyx vs Budget

Ännu en Lyx vs Budget woop woop jag kommer att jämföra Nars radiant creamy concealer med Fitme Maybelline. Förpackningen  är i ungefär samma modell fast Nars är så mkt finare och applikation är liknande även konstistensen på produkten . Formulan på produkten är liknade men Nars känns lite mer täckande och lättare på huden än Fitme, men Fitme fungar hur bra som helst till vardags. Dessa två produkter är de mest liknande på marknaden och  om man inte vill spendera 400 kr på en concealer kan man alla dagar i veckan köpa Fitme. Jag använder båda men Fitme mer till vardags och har flera färger då man kan  experimentera med att highlighta med denna produkt. Jag gillar båda produkterna väldigt mycket och kan rekomendera båda starkt ena mer budget och den andra mer dyr.

VS

Banana Powder

Jag är tvungen att göra ett inlägg om omtalade Banana powder och frågorna är många som ex vad,när,hur man använder det. Banana powder exploderade för 4-5 år sedan då Kim Kardashians makeupartist Mario la upp en bild på Instagram där han hade lagt en highlight&contour, finishen var helt flawless på alla platser banana powder var placerad. Han hade lagt en higlight och sedan bakat  med banana powder och fler och fler makupartister och stora Youtubers i USA började använda pudret. Ben Nye banana powder är från början teater smink med väldigt tunga innehåll och därför lägger det sig helt flawless på ansiktet. Tyvärr så har vi inga direkta återförsäljare av pudret i Sverige idag men har koll på 1 butik i Stockholm som säljer det. Pudret hjälper till att sätta din conealer på plats hela dagen och från att creasa och hamna under fina linjer och dessutom mattar ner. Jag kommer lägga upp en video på hur man använder pudret tillsammans med tekniken "Baking" men till dess så ses vi i nästa inlägg eller vid.