Savibeauty!

Kategori: Generally

wishlist

Heeej fina, det är så mycket smink jag vill ha och sminkverktyg som ligger uppe på min Wishlist bland annat dessa produkter. Jag kastar in bilder samt länkar så att ni kan kolla in det,  vi har dessutom rabbatt till er så att ni kan unna er XOXO.

 

http://www.cndirect.com/product-detail-listing-3553936608.html?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=lendy-cn162

 

 

 

http://www.cndirect.com/product-detail-listing-2252452503.html?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=lendy-cn162

http://www.cndirect.com/product-detail-listing-2785927367.html?utm_source=blog&utm_medium=cpc&utm_campaign=lendy-cn162

Coupon code:

 

CNblog5 == Get $5 off on once purchases of $59
CNblog10 == Get $10 off on once purchases of $99

Feeling purple

Godmorgon people! hur kan vädret vara så förändrat? igår hur varmt som helst och idag regn aja vi får gör det bästa av situationen. Under helgen när jag inte jobbar försöker jag få upp mer material till Instagram och då menar jag olika Sminkningar och videos och självklart delar jag dom här med under "Makeup looks". Igår jobbade jag med denna lila sminkningen och jag blir så inspirerad av just färger av @makeupbyalinna hon är grym när det kommer till färgstarka ögonsminkningar och färger. Men om ni vill se någon look skapas så får ni jätte gärna kommentera det, ta hand om er XOXO. 

Shopping

Heyy fina! Fick hem mitt paket på 1 dag så sjukt från parfym.se som är bäst och billigast. Jag beställde Viva La Juicy parfym som är mitt måste just nu den luktar så gott och håller hela dagen. Jag har läst väldigt mycket om Macadamia oil serien som ska vara grym till torr hår så beställde även den som är en Deep repair Masque! XOXO

Colour correcting

Godmorgon finaaa! jag tänkte dela med mig av mitt tips om hur man gör en colour correcting och vilka produkter jag använder mig av och  varför man gör det. Jag har en bakgrund från Södra Asien och de flesta personer runt dessa länder har ofta en typ av pigmentering i huden och det är runt munnen och runt ögonen. Det är vanligast bland Kvinnor och när du sedan applicerar ditt smink blir det grått/blått runt dessa områden på huden. Men det finns en lösning..... om man kollar på färgcirkel så ser man vilka färger som motverkar varandra och just för en grå ton så måste du använda dig av en orange baserad produkt som slår ut de gråa. Sedan jag börja använda det så syns det inte under mitt smink och det är som bortblåst och detta var mitt största problem när jag var yngre men jag hittade denna lösning som fungerar. Vilka produkter ska man ha? Du använder dig av färgen orange och nej ett rött läppstift fungerar inte på samma sätt! Jag kan tipsa er om NYX de har en orange baserad concealer som är superbillig och håller sjukt länge och är enkel att arbete med. Mac prem+prime har en penna i färgen peach luster som du kan använda dock dyrare runt 300 kr medans nyx ligger på 100 kr. Du kan använda dig av e orange ögonskugga med och du kommer se resultat, testa gärna detta XOXO.

 

 

 

Fit me

Godkväll guys, jag köpte Fitme foundation matt för ett tag sedan men glömt skriva om den och den behöver uppmärksamhet. Jag hade hört väldigt bra om den efter sett flera tutorials och så på youtube och bloggar, så tänkte att jag behöver den. Jag älskar att testa det som är nytt på marknaden samt följa de senaste trenderna inom smink men tillbaka till produkten, jag tycker att den ger en mellan coverage går absolut att bygga upp och den blir flawless på huden då den blir matt. Det är skönt att se att produkten håller vad den lovar och blir matt och jag tycker att den kan mäta sig med fler dyra foundation. Det andra som jag märkte med denna produkt är att den håller verkligen hela dagen men då måste du ha din primer men den ser lika perfekt ut som när du applicerade produkten. Tummen upp för Maybelline fitme foundation matt XOXO.

 

Sephora

Hej här kommer dagens första uppdatering hoppas ni har hänsyn då vi båda är väldigt upptagna  denna period men som tidigare följ oss gärna på Instagram för att där har vi en bättre möjlighet att uppdatera så häng med där. Jag tänkte prata med er om Sephoras egna produkter då jag ofta tipsar det till vänner samt bekanta, jag har ända sedan vi fick Sephora använt flera av deras egna produkter som är hur bra som helst. Jag tycker de håller till kvalitet,utseende samt pigment och dessutom så ligger de rimligt till när det kommer till pris ibland kollar man på Benefit, makeup forever men kika gärrna på Sephoras egna produkter. Jag kan tipsa om deras sminkborstar,paletter,läpp produkter brukar ni använda deras egna märke? Tell us xoxo.

 

Editorial

Hej, idag har vi båda haft en riktigt sminkdag då jag sminkat olika looks samt tagit lite bilder till instagram samt bloggen. Jag ville sminka något annat men valde att köra på looken som ni såg nedan en ganska dramatisk sminkning med roseguld samt en skarp cutcrease typ på ögonen. Vi körde en läppfärg som heter chi från Colourpop eftersom att vi brukar köra rosa läppar ville jag göra något annat så looken blev ändå lite editorial/grunge med den mörka läppen. Ni kommer se mer sminkningar på oss båda skriv gärna vad för typ av sminkningar ni vill se XOXO

 

Face

Detta blev ett resultat av dagens filmandet som ni ser är det en cutcrease med guld och röda läppar och mycket highlight. Sedan har jag passat makeup looken till min outfit så på allt detta vackra kommer det en tutorial XOXO