Savibeauty!

Kategori: Generally

Fransar

 

Ni vet när man hamnar i perioder där man fastnar för en grej som man är ute efter. Typ läppar, ögon, ögonbryn, fransar, basen ja you know. Jag har hamnat i en period med fransar där jag vill hitta the perfect lashes. Vill ha ett par lite mer lyxigare fransar som kan lyfta hela ens look. Jag tänker på Huda&Lilly fransar jag måste beställa dom känner att det är dags, har ni sett dom eller använt dom?

 

Mina favoriter

Heyyyyy!! Jag måste skriva om mina favves när det kmr till det viktigaste alltså basen. Jag tycker att basen är allt och redan tidigt i min "smink karriär" så drogs jag till basen. Jag har mycket blandade märken men många från MAC. När det kmr till Highend så är det en som jag alltid sträcker mig efter och det är Nars allday luminous foundation assså har inga ord om den. Första gången jag testade den sa jag bokstavligen wow och den andra foundation som är mer budget är Loreal Lumi. Den har jag haft i 2 år och är en av min absoluta favorit jag  köpte den från Loreal butiken i Täby men den stängdes ju, och då försvann min foundation med. Jag har hittat den på nätet och i Pakistan när jag var där men inte i min färg tyvärr. Ville bara ge er mina tankar och mina favves! Xoxoxo

Inspo

Måste bara säga att jag är inne i en period där jag vill lära mig att göra olika henna designs/ henna tatto tycker att det är grymt att det blivit stor i Europa med. Vill beställa hudabeautys vita henna tatueringar så fina

New in

Skorna som är inköpta för denna sommar/vår är ett par klassiska Nike som många inte har idag vilket är super skönt. Sedan ett par Old school Adidas superstar som fler personer har idag och känns mer inne detta år. 

Henna

 

I must say talk about henna or mehndi  as most people say. I find it very interesting that this has been so big in the western countries and in makeup&fashion world. I myself love it and its a sign of something beautiful and its fun that you can have it on your hands in the western countries without people saying what is that. If you look on instagrams and blogs you can see diffrent designs with white and dark henna. Iam leaving for Pakistan on Monday and I will visit parlors to get henna designs on my hands. I will take a lot of photos and show you guys.

 

Wanties

Det finns såååå mycket jag vill beställa inom just makup men just nu är allt detta mina Wanties, och vet ni vad jag har gjort? ..... jag har skaffat en postlåda i USA, så sjukt tänker på allt smink man kommer kunna beställa som inte finns i Sverige. Jag har genomfört en beställning och det är genom colourpop och det är massa liquid lipsticks som är dupes av Kylie Jenners lipkit.

 

Banana Powder

Jag är tvungen att göra ett inlägg om omtalade Banana powder och frågorna är många som ex vad,när,hur man använder det. Banana powder exploderade för 4-5 år sedan då Kim Kardashians makeupartist Mario la upp en bild på Instagram där han hade lagt en highlight&contour, finishen var helt flawless på alla platser banana powder var placerad. Han hade lagt en higlight och sedan bakat  med banana powder och fler och fler makupartister och stora Youtubers i USA började använda pudret. Ben Nye banana powder är från början teater smink med väldigt tunga innehåll och därför lägger det sig helt flawless på ansiktet. Tyvärr så har vi inga direkta återförsäljare av pudret i Sverige idag men har koll på 1 butik i Stockholm som säljer det. Pudret hjälper till att sätta din conealer på plats hela dagen och från att creasa och hamna under fina linjer och dessutom mattar ner. Jag kommer lägga upp en video på hur man använder pudret tillsammans med tekniken "Baking" men till dess så ses vi i nästa inlägg eller vid.

 

 

                               

Sephora haul

Heeej allihopa! Ursäkta för att vi inte har uppdaterat det har varit mycket med jobb och annat. Men över till det roliga vilket är en Sephora haul woop woop!! Jag har handlat en del produkter som jag dreglat över väldigt länge. Det blev till slut Kat Von D shade&light palette så fin med bästa färgerna som är kalla i tonen så contour kmr vara on point! Det blev även en del produkter från Sephora, ett contour stick som nyx har men tycker att denna är grym. Den är krämig lätt att jobba med och sätter sig fint så ett tips där. Kommer göra lite first impressions på youtube. Glöm inte kolla youtube kanalen och följ oss på instagram allt under namnet Savibeauty!