Savibeauty!

Kategori: Lyx vs Budget

Lyx vs Budget

Idag tänkte jag lägga upp en Lyx VS Budget för ögonbryn. Idag så är ögonbryn en stor grej som är väldigt inne och även med smink produkter som är anpassade till de nya trenderna. De flesta känner igen Anastasia Beverly hills ögonbryns produkter som är otroligt  grymma som jag använt mig av under flera år. Finns det liknande produkter?vart finns dom? Då kan jag berätta att NYX har en liknande produkt som Brow wiz med en skruvbar produkt samt en borste på andra sidan. Det är en bra liknande produkt men mycket billigare den kostar 99 kr medans brow wiz kostar 230 kr. NYX håller absolut måttet som en jämförelse och det är något jag kan rekomendera för en budget variant.     

Lyx vs Budget

Welcome back peeps! längesen det kom upp en Lyx vs Budget men idag tänkte jag tipsa om olika dupes på Kylie Jenners lipkit.  Dessa dupes är från ett amerikanskt märke som heter Colourpop och deras färgutbud är så stort och de är matta och jättekrämiga vad mer kan man begära. Färgern från Kylie lipkits True Brown K hittar ni en exakt kopia från Colourpop i färgen Limbo. Dolce K är en dupe på Beeper från colourpop. Färgen Candy K är dupe på en blandning av Clueless+Midi. Lägger upp lite bilder så att ni ser exakt, colourpop  har en helt annan formula till skillnad från Kylies lipkit men färgerna är väldigt lika och colourpops produkter är väldigt bra. Kommenter om vad ni vill se i nästa Lyx vs Budget.

Vilket märke är ditt?

Tänk såhär att du är fast på en öde ö och har dina viktigaste saker med dig. Men du får en ta med dig en produkt från ett valfri smink märke som du ska använda vad väljer ni?

Lyx vs Budget

Ännu en Lyx vs Budget woop woop jag kommer att jämföra Nars radiant creamy concealer med Fitme Maybelline. Förpackningen  är i ungefär samma modell fast Nars är så mkt finare och applikation är liknande även konstistensen på produkten . Formulan på produkten är liknade men Nars känns lite mer täckande och lättare på huden än Fitme, men Fitme fungar hur bra som helst till vardags. Dessa två produkter är de mest liknande på marknaden och  om man inte vill spendera 400 kr på en concealer kan man alla dagar i veckan köpa Fitme. Jag använder båda men Fitme mer till vardags och har flera färger då man kan  experimentera med att highlighta med denna produkt. Jag gillar båda produkterna väldigt mycket och kan rekomendera båda starkt ena mer budget och den andra mer dyr.

VS

Lyx vs Budget

Tänkte lägga upp ett inlägg där ni kan hitta produkter som är drugstore jämförelse med Highend produkter med samma kvalitet. Kommer kalla denna serie för Lyx vs Budget och vi börjar med Naked3 paletten som är en superfin palett med mer rosa toner den hittar ni på Kicks webshop för 490 kr. En väldigt liknande produkt med samma färger är en ny palette från Maybelline blushed palette och den hittar ni i er lokala HM,kicks för 169 kr.

 

 

Lyx vs Budget