Savibeauty!

Kategori: Videos

Editorial

Hej, idag har vi båda haft en riktigt sminkdag då jag sminkat olika looks samt tagit lite bilder till instagram samt bloggen. Jag ville sminka något annat men valde att köra på looken som ni såg nedan en ganska dramatisk sminkning med roseguld samt en skarp cutcrease typ på ögonen. Vi körde en läppfärg som heter chi från Colourpop eftersom att vi brukar köra rosa läppar ville jag göra något annat så looken blev ändå lite editorial/grunge med den mörka läppen. Ni kommer se mer sminkningar på oss båda skriv gärna vad för typ av sminkningar ni vill se XOXO

 

Face

Detta blev ett resultat av dagens filmandet som ni ser är det en cutcrease med guld och röda läppar och mycket highlight. Sedan har jag passat makeup looken till min outfit så på allt detta vackra kommer det en tutorial XOXO

INSTAGRAM

God morgon guys!

Ni missar väl inte våra små tutorial tips på instagram? HÄR hittat ni oss!
Ni får väldigt gärna gå in och like samt kommentera om det finns önskemål på något ni vill att vi ska visa.XOXO

No makeup makeup look

Hej bloggen, jag kommer lägga upp mini tutorial på en" no makeup makeup look" på instagram men kommer även lägga upp hela klippet på Youtube. Jag kommer att komma i gång med Youtube och lägga upp olika looks så folket glöm inte att följa oss på Youtube och instagram så ses vi där XOXO.

 

Makeup tutorial

Heeeej! Just nu är jag på resande fot och när jag kommer hem ska det komma upp mer makeup tutorials och det jag är sugen att börja med denna gång är Pakistansk brudsminkning/Bollywood. Ska köpa mer smycken och mer outfits så att ni får en ordentlig titt på hur de ser ut. På bilden kan ni se hur det kan komma att se ut, snyggt va!!

Banana Powder

Jag är tvungen att göra ett inlägg om omtalade Banana powder och frågorna är många som ex vad,när,hur man använder det. Banana powder exploderade för 4-5 år sedan då Kim Kardashians makeupartist Mario la upp en bild på Instagram där han hade lagt en highlight&contour, finishen var helt flawless på alla platser banana powder var placerad. Han hade lagt en higlight och sedan bakat  med banana powder och fler och fler makupartister och stora Youtubers i USA började använda pudret. Ben Nye banana powder är från början teater smink med väldigt tunga innehåll och därför lägger det sig helt flawless på ansiktet. Tyvärr så har vi inga direkta återförsäljare av pudret i Sverige idag men har koll på 1 butik i Stockholm som säljer det. Pudret hjälper till att sätta din conealer på plats hela dagen och från att creasa och hamna under fina linjer och dessutom mattar ner. Jag kommer lägga upp en video på hur man använder pudret tillsammans med tekniken "Baking" men till dess så ses vi i nästa inlägg eller vid.

 

 

                               

Sephora haul

Welcome back to the blog peeps,

Today I released a Sephora haul on youtube check it out down below